Multiloogbijeenkomst online 

18 April 2020 • redactie • UITNODIGING 

Beste Vrienden van Multiloog,

FERzh multiloogIn deze bizarre tijd waar iedereen zoveel mogelijk thuis moet blijven, zijn ontmoeting en ervaringen uit het leven van alledag delen belangrijker dan ooit. Daarom hadden we deze week onze eerste online Multiloog-bijeenkomst via het videobelprogramma Zoom met zes mensen.

Het gesprek is heel goed verlopen. We hadden het onder andere over het dagelijkse leven onder corona maatregelen, over wat deze verwarrende tijd met ons doet en over persoonlijke ervaringen met naasten die ziek geworden zijn door het virus.
Iedereen vond het prettig om elkaar te zien en met elkaar te kunnen praten. Deze ervaring heeft ons bemoedigd om met de online bijeenkomsten door te gaan.

Woensdag 22 april 2020 is de eerstvolgende Zoom Multiloog-bijeenkomst van 14.00 tot 16.00 uur, met een pauze halverwege. Je kunt deelnemen aan de online Multiloog met je mobiele telefoon, tablet of PC (microfoon en camera zijn noodzakelijk).

Wil je meedoen laat het ons weten, dan sturen we je een link voor deze Multiloog. 

Hoe gebruik ik Zoom?
Het is soms noodzakelijk en het beste om eerst de app Zoom op je mobiele telefoon of de applicatie Zoom op je PC op te starten en een account aan te maken (naam, email en wachtwoord opgeven). 
Doe dat ruim van tevoren zodat je aan het begin van de bijeenkomst klaar bent.

De laatste tijd is er veel discussie over de veiligheid van Zoom in de openbare ruimte. Dit heeft ertoe geleid dat Zoom aan de privacy problemen is gaan werken. Zo zou niet langer informatie met Facebook uitgewisseld worden. Ook wij doen er alles aan om het gebruik van Zoom veilig te houden. We zijn overgestapt naar een betaalde versie met meer veiligheid en we slaan geen e-mail adressen op in Zoom.
Je kunt ook zelf ook iets doen:
Zorg voor een veilige internetverbinding, gebruik Zoom via een internetbrowser en niet via de app, gebruik de nieuwste software versie van Zoom en gebruik de loginlink die je van ons ontvangen hebt.

Wij verheugen ons erop jullie woensdag weer te zien en te spreken.

Hartelijke groeten,
Margitta en Heinz